vertrouwensdocenten

Vertrouwensdocenten

Vertrouwensdocenten 

De school heeft twee vertrouwensdocenten, Mala Balkaran en Juliet Praktiek. Bij deze dames kunnen leerlingen en ouders terecht met klachten en/of  zaken die men vertrouwelijk wil bespreken en dat niet direct met docenten of directie willen doen.

Als er sprake is van pesten op school kunnen zij ingeschakeld worden, zij zijn het aanspreekpunt voor kinderen, ouders en leerkrachten. 

Berichtje aan de kinderen
Soms maak je heel vervelende dingen mee of gaat iets helemaal mis. Je hebt langdurig ruzie met iemand op school of thuis, je wordt vaak gepest of er gebeuren andere dingen waar je boos of verdrietig van wordt. Je wilt dat het stopt, maar je wilt het ook geheim houden.

Je kan verschillende dingen doen:

Je denkt er maar steeds aan hoe je dit kunt oplossen;

Je kunt erover praten met je ouders, een goede vriend of vriendin;

Je kunt natuurlijk naar je eigen juf of meester gaan, die zal altijd proberen jou te helpen;

 Soms werkt dat niet of wil je dat niet. Dan kun je op school altijd bij Mevrouw Balkaran en mevrouw Praktiek terecht, want zij zijn vertrouwensdocenten. Zij willen naar je luisteren en samen met jou naar een oplossing zoeken. Je mag altijd naar hen toekomen. Ze zijn op school op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag,  maar je mag ook een afspraak maken via de mail: m.balkaran@heldringcollege.nl       j.praktiek@heldringcollege.nl

Natuurlijk hopen we dat het niet nodig is en dat alles goed met je gaat, maar als je wilt komen praten ben je altijd welkom! Dit geldt natuurlijk niet alleen voor kinderen, maar ook ouders zijn van harte welkom.

Top