Aanmelden

Aanmelden

Aanmeldingsprocedure

serviceName=youtube&width=640&height=360&style=&videoId=1kXj6Fmjacs&related=0&autoplay=1&loop=0&fullscreen=0&info=0&noCookie=1

Oriëntatieperiode (4 januari 2021 t/m 5 maart)

Voor de kerstvakantie ontvangt uw kind een voorlopig basisschooladvies met het oriëntatieformulier. Met deze formulieren kunt u zich alvast oriënteren op de verschillende scholen. Informatie over de scholen vindt u onder andere op de scholenwijzer.

Dit schooljaar mogen wij helaas geen fysieke Open Dag organiseren, maar hiervoor hebben wij een spetterend alternatief! Het Heldring College organiseert ‘Talkshow Heldring Heeft Het!’ op vrijdag 29 januari van 19.00-20.00u. Inschrijven voor de talkshow kan hier. Wees er snel bij, want vol = vol!

LVODH App

Lucas Onderwijs heeft een app ontwikkeld waar alle Lucas scholen in staan: de ‘LVODH Open Dag’ app. Deze app is vanaf nu ook te downloaden in de App Store (Iphone) of Play Store (Android). Scan onderstaande QR-code, of klik erop, voor de pagina van onze school:

Deze app is vanaf nu ook te downloaden in de App Store (iOS) of Play Store (Android).

1.    Open de App Store of Play Store.

2.    Type in: LVODH Open Dag App.

3.    Download de app op uw telefoon.

4.    Ga naar de pagina van het Heldring College. 

5.    Bekijk informatie, filmpjes en foto’s of meld u aan voor de activiteiten.

Of scan onderstaande QR-code, of klik erop, voor de pagina van onze school:

Hier de code uiteraard

QR-Heldring.png

Eerste aanmeldperiode (13 februari t/m 5 maart 2021)

Op vrijdag 12 februari krijgt u van de basisschool het definitieve basisschooladvies en het regionale aanmeldformulier. Hiermee kunt u uw kind vanaf zaterdag 13 februari tot en met vrijdag 5 maart aanmelden bij het Heldring College. Vervolgens gaan wij aan de slag om uw kind te plaatsen. Op donderdag 15 april vanaf 15.00 uur (uiterlijk vrijdag 16 april) krijgt u bericht over de plaatsing van uw kind.

Tweede aanmeldperiode (19 april tot 23 april)

Heeft u uw kind niet in periode 1 aangemeld, of is uw kind onverhoopt uitgeloot? Dan is er nog een tweede ronde. U krijgt een nieuw aanmeldformulier van de basisschool en vanaf maandag 19 tot en met vrijdag 23 april kunt u uw kind (opnieuw) aanmelden. Op dinsdag 11 mei (na 15.00 uur en uiterlijk 12 mei) krijgt u bericht over de plaatsing.

Kijk voor meer informatie op de website van BOVO Haaglanden.

Toelatingscriteria

Toelatingscriteria 2020-2021

Top