Open dagen

Open dagen

Zit jij nu in groep 8? Dan ga je volgend jaar naar de middelbare school! Spannend! Weet je al welke school? Het Heldring College is misschien wel de leukste school van Den Haag. Wij vertellen je graag meer over onze school. Voordat je je aanmeldt bij een middelbare school ga je eerst kijken welke school bij jou past, want het is belangrijk dat je je goed voelt in een school. Om je daarin te helpen, bieden wij verschillende activiteiten aan waarin wij uitleggen wat wij belangrijk vinden op het Heldring College. Wij geloven namelijk dat iedere leerling kansen verdient om het beste uit zichzelf te halen en wij helpen jou daar graag bij!

Vanwege de coronamaatregelen zal het er dit jaar allemaal een beetje anders uitzien. Dit is heel spannend voor jullie, maar eigenlijk ook een beetje voor ons. Het kan dan ook zomaar zijn dat de activiteiten veranderen. Dit doen wij omdat wij jouw veiligheid en gezondheid, die van jouw ouders, maar ook die van onze leerlingen en medewerkers erg belangrijk vinden. Houd daarom onze website extra goed in de gaten!

Telefonisch spreekuur voor ouders

Op het Heldring College merken wij vaak dat u het als ouder fijn vindt om persoonlijk contact te hebben, voor u uw kind aanmeldt bij ons op school. Dit begrijpen wij heel goed! Uw kind maakt immers de stap van groep 8 naar het voortgezet onderwijs en u wilt er wel zeker van zijn dat uw kind in goede handen is. Wij bieden daarom een telefonisch spreekuur voor ouders. Tijdens het spreekuur kunt u specifieke vragen stellen rondom de situatie van uw zoon/dochter. Dit kan op de volgende momenten in januari:

* Maandagmiddag: tussen 14.30-17.00u

* Dinsdagmorgen: tussen 11.00-13.00u

* Donderdagmorgen: tussen 9.00-13.00u

Het is wel de bedoeling dat u zich vooraf aanmeldt voor een afspraak. Dit kan door te bellen naar onze school: 070 360 05 89. U kunt dan een afspraak maken!

LVODH App

Lucas Onderwijs heeft een app ontwikkeld waar alle Lucas scholen in staan: de ‘LVODH Open Dag’ app. Deze app is vanaf nu ook te downloaden in de App Store (Iphone) of Play Store (Android). Scan onderstaande QR-code, of klik erop, voor de pagina van onze school:

Deze app is vanaf nu ook te downloaden in de App Store (iOS) of Play Store (Android).

1.    Open de App Store of Play Store.

2.    Type in: LVODH Open Dag App.

3.    Download de app op uw telefoon.

4.    Ga naar de pagina van het Heldring College. 

5.    Bekijk informatie, filmpjes en foto’s of meld u aan voor de activiteiten.

Of scan onderstaande QR-code, of klik erop, voor de pagina van onze school:

Hier de code uiteraard

QR-Heldring.png

 

Top