Aanmelden

Aanmelden

Aanmeldingsprocedure

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar Heldring Business School! Vanaf 10 januari tot 12 februari heb jij alle tijd om onze school te bekijken en mee te doen aan activiteiten. De eerste aanmeldperiode start op zaterdag 12 februari en sluit op 26 februari. Het aanmeldingsformulier kun je bij onze receptie inleveren. Wij helpen je dan graag!

Van aanmeldingen die voor 26 februari binnenkomen, geven wij op 7 april bericht van de plaatsing.

Capaciteit & voorrang

Het totaal aantal beschikbare plaatsen voor 2022-2023 is 130.
De capaciteit die onze school heeft benoemd, moet worden gezien als streefcijfer voor de gewenste klassenindeling en totale capaciteit. Afhankelijk van het verloop van de aanmeldingen, kan op onderwijskundige gronden of om organisatorische redenen worden afgeweken van deze indeling.

  • Wij hebben in totaal plaats voor 130 leerlingen waarbij wij streven naar de verdeling 20% in brugklastypes vmbo tl (+ lwoo) en 80% in brugklastypes vmbo bl/kl (+lwoo).
  • Wij verlenen voorrang aan leerlingen met een (half-, stief-) broer of (half-, stief-) zus op de school van aanmelding.

Voor de aanmeldingen hebben wij de volgende bestanden nodig:

  • Aanmeldformulier leerjaar 1
  • Definitieve basisschooladvies & voorkeurslijst PO (3 pagina’s) deze ontvangt u op 11 februari 2022 vanuit het PO.
  • Ouderverklaring LWOO (alleen bij LWOO advies op het definitieve basisschooladvies).
  • Kopie paspoort/ID ouder & leerling deze wordt gebruikt voor controle bij de inschrijving, identificatie en zal daarna ‘veilig’ vernietigd worden.

Kijk voor meer informatie op de website van BOVO Haaglanden.

Top